duminică, 18 mai 2014

Din nou va vorbesc,voua,prietenii mei!Ceva se intampla in lumea asta...in inima Terrei se framanta o durere infinita!Faptele noastre crude sting Pamantul,inunda oceanele si marile cu ura si furie!Razboaie,nepasare ,izolare....Sa ne amintim de acei copii din Asia si Africa care pur si simpl sunt maltratati de soarta.
Saracia e imensa in acele parti si acesti copii mor de foame,nu au educatie!Putini sunt acei oameni care si-au indreptat privirile asupra lor!In India,in fiecare minut un copil este schingiuit ,i se taie un picior ,o mana si este pus la cersit!Multe fete sunt rapite si puse sa se prosstitueze!Dar nimeni nu observa!OAMENI BUNI,PENTRU CE VA MAI AFLATI LA CONDUCEREA ACELEI TARI??Priviti in jurul vostru ce se intampla!Haideti sa punem umar langa sa ii ajutam!S.U.A. trimite anual sute de vountari in astfel de tari precum Cambodgia,India,Indonezia,Nigeria s.a. si infiinteaza scoli,camine de orfelinat si organizatii impotriva abuzurilor fata de copii!U.N.I.C.E.F supravegheaza si mai face din in cand in cand,dar cei care actioneaza suntem noi societatea umana!
Multi dintre noi vom spune ca de ce trebuie noi sa ii ajutam pe altii,din alta tara,de alta culoare!Raspunsul este simplu:daca noi am fii in locul lor si ei ar fii in locul nostru ne-ar ajuta cu bratele deschise!Haideti sa sarim in ajutorul fratilor nostri de peste ocean!SA FIM UN SINGUR POPOR IN TARI DIFERITE!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu